over ons.

bright idiots.

Bright Idiots is ontstaan uit een gezamenlijke visie over publishing en online marketing. We zagen mogelijkheden voor bedrijven om veel meer uit de online marketing te halen, mede door de jarenlange ervaring als grote publisher.

Dit zorgde ervoor dat wij, Ruud en Willem, een aantal eigen sites hebben opgericht. Doordat we een hele tijd teruggaan, onze eerste herinnering is rond 4-jarige leeftijd, voelen we elkaar goed aan en hebben we beide onze eigen specialismen. Met deze combi hebben we al meerdere, online successen behaald!

Ruud is de oprichter van Androidworld (2008), een platform waar bij zijn vertrek maandelijks 1,2 miljoen bezoekers per maand kwamen. In de 10 jaar bij Androidworld heeft hij veel geleerd over de ins- en outs van online wereld op het gebied van publishing, marketing, sales en conversie.

Willem komt uit de corporate finance (fusies en overnames) en heeft hiermee een compleet andere invalshoek. Analytisch van aard met sterk strategisch inzicht en gevoel voor sales en marketing, zorgt dit voor een mooie synergie binnen Bright Idiots.

hoe het begon.

Willem en Ruud gaan al een hele tijd terug, onze eerste echte herinnering is rond 4-jarige leeftijd. Dit zorgt ervoor dat we naast gebroederlijk samen piano spelen, inmiddels ook al veel succesvolle projecten samen zijn aangegaan.

De twee verschillende achtergronden bieden een mooie combinatie om succesvolle campagnes en projecten neer te zetten.

waar we voor staan.

We vinden het bijzonder belangrijk dat we ervaren hebben wat we aan klanten aanbieden. Daarom is de combinatie tussen een eigen portfolio en de projecten die we voor klanten doen een prettige mix.

De kreet: ‘Practice what you preach’ gaat hier dan ook volledig op. Wij staan verder voor:

  • Transparantie een duidelijkheid
  • Snelle communicatie
  • Meedenken is onze tweede naam

Met deze combinatie hebben we al mooie projecten afgerond en interessante titels op gezet.

Ruud Caris

Co-founder

Willem Hamilton

Co-founder

bedrijf.

Bright Idiots B.V.
Sphinxcour 9A
6211XZ Maastricht

KvK: 63780135
BTW: NL855398231B01