Bio-wildhof Pichler.

Omschrijving.

BIO-Wildhof Pichler was op zoek naar online aanwezigheid voor alles rondom haar nieuwe biologische wildboerderij in het Kremstal, tegen de Oostenrijkse Alpen.

Het doel was gevonden door mensen in de regio, waarbij de prominente aanwezigheid van aansprekende foto’s erg belangrijk was. Daarnaast was er behoefte aan de overzichtelijke plaatsing van nieuwe content.

Client:
BIO-Wildhof Pichler
Services:
Website en content
Project Link:
BIO-Wildhof Pichler

Proces.

Wij zijn aan de slag gegaan met het opzetten van de nieuwe website van BIO-Wildhof Pichler met input van de opdrachtgever in de vorm van foto’s.

Door de nadruk op de foto’s te leggen en de daarbij behorende informatie is het eindresultaat een mooie complete website geworden.

Verder zijn we aan de slag gegaan met het zo overzichtelijk mogelijk laten opstellen en plaatsen van de Duitstalige content om de website compleet te maken en zo het verhaal van BIO-Wildhof Pichler zo pakkend mogelijk met de rest van de wereld te delen.

Resultaat.

Een volledig nieuwe website voor BIO-Wildhof Pichler, inclusief verse content, zodat deze biologische wildboerderij een frisse start kan maken!